Værktøjer til restaurationsbranchen

Gennem mere end 20 år har vi leveret IT til den danske restaurationsbranche. Blandt vores systemer tæller vi NemTakeAway, BookEtBord, eDokumentation og mange flere.

VORES PRODUKTER

BookEtBord er et moderne bookingsystem, skræddersyet til restaurationsbranchen. Med mere end 10 års udvikling og erfaring indenfor online bordbestilling, er BookEtBord en seriøst forretningspartner til den moderne og målbevidste restaurant.

NemTakeAway er systemet der håndterer din forretnings online-salg af mad på en Nem, Enkel og moderne måde.
Med NemTakeAway tilpasses kapacitet og produktinfo nemt til din forretnings eget setup

Elektronisk egenkontrol hjælper din virksomhed med, at opnå struktur på egenkontrol – ift. såvel intern som ekstern kontrol.

Egenkontrol fra eDokumentation muliggør individuel opsætning af kontrolpunkter der er tilpasset netop din virksomhed.

NemGavekort er et webbaseret gavekort-værktøj som muliggør salg af gavekort, direkte fra egen hjemmeside og/eller Facebook side. Du kan både sælge alm. beløbsgavekort og oplevelsesbeviser

Bookable er et allround bookingsystem udviklet med fokus på fleksibilitet, ressource samt kapacitetsstyring. Bookable kan tilpasses alle tænkelige scenarier hvor online booking er ønskværdigt og nyttigt. Vi tilbyder Bookable med eller uden integration af online betaling – således det er op til den enkelte forretning om dens kunder skal forudbetale for den ydelse/service som bookes.

iFeedback er et unikt produkt udviklet til mobile enheder, der gør det let og hurtigt for virksomheder at skaffe feedback fra nuværende og potentielle kunder.

Med vores kampagnestyring får du nemt overblik over din kampagne. Her kan du læse alt fra hvor mange der har stemt til hvem der fører afstemningen. Du har under kampagnestyring også mulighed for at ændre indstillingerne på din kampagne, f.eks ved at tilføje ekstra svarmuligheder eller ændre på nogle af de andre insdtillinger.

BulkMail er et onlineværktøj til at udsende online markedsføringsmateriale til din kundedatabase. Udsendte nyhedsbreve trackes automatisk og læsninger og kliks kan følges og analyseres for optimering af udbytte.

BulkSMS er en SMS-gateway der via teleselskaberne og andre samarbejdspartnere levere content SMS beskeder hurtigt og sikkert for dig til hele verden. Vi har fokus på masseafsendelse af SMS beskeder for virksomheder der har behov for hurtig og professionel distribution af beskeder til deres netværk.

EN VIRKSOMHED I VÆKST

Skriv en tekst her om hvor seje vi er.

Hvilket betyder, at WSY er en af de hurtigst vækstende virksomheder i Danmark, i løbet at de sidste 4 år. Med effektiv kundeservice og gennemtænkte digitale løsninger til restaurationsbranchen, har WSY udviklet sig til at være en innovativ succes, som tiltrækker sig stor opmærksomhed i branchen. Vi takker vores loyale kunder og dygtige medarbejdere for det fantastiske resultat.

Gazelle 2 år i træk!

Hvilket betyder, at WSY er en af de hurtigst vækstende virksomheder i Danmark, i løbet at de sidste 4 år. Med effektiv kundeservice og gennemtænkte digitale løsninger til restaurationsbranchen, har WSY udviklet sig til at være en innovativ succes, som tiltrækker sig stor opmærksomhed i branchen. Vi takker vores loyale kunder og dygtige medarbejdere for det fantastiske resultat.

Vores kunder siger:

Det har været en virkelig god oplevelse at komme på NemTakeAway. Med NemTakeAway bliver du hurtig selvkørende, det er et virkelig godt produkt. 50 % af forudbestillingerne kommer allerede via NemTakeAway, vi forsøger at opdrage vores kunder til at bestille direkte på vores egen hjemmeside, hvilket har vidst sig at være lettere end forventet.

Christian Brandt

Ejer, JAGGER COPENHAGEN, Kbh

Vi har fået mere tid til gæsterne, efter at vi har fået bordbooking systemet BookEtBord, så nu bliver tjenerne ikke forstyrret når telefonerne ringer.

Vores gavekort system (NemGavekort) fungerer super godt, vi bruger det både internt og eksternt. Vi bruger det rigtig meget.

Vi bruger også iFeedback og det går fantastisk, vi bruger det aktivt hver uge, vi måler hvad gæsterne synes og så melder vi tilbage til vores tjenere. Vi måler på nogle forskellige parametre, hvor gæsterne synes vi er gode og dårlige. Vi bruger det også til kundeklager, i stedet for at de havner på Facebook, så skriver gæsterne direkte til os og vi kan have en dialog med dem, i stedet for at det bliver lagt ud og alle andre kan se det.

 

Rasmus Egebjerg Paulin

Daglig leder, Conrads

Jeg oplever, at eDokumentation fungerer super godt efter at jeg nu har brugt det i 1,5 år.
Jeg er meget tilfreds med opsætningen og servicen er i top.
Tidligere har jeg brugt andre programmer, men eDokumentation er helt klart det nemmeste og til kun 149 kr./mdr., så bliver det ikke billigere.
eDokumentation får min varmeste anbefaling.
Patrick F.

Ejer, Patrick F.

Med kun 20 borde i restauranten var vi usikre på om et bordbooking system ville være overkill for os.
Vi må bare erkende, at vi med BookEtBord har fået et værktøj som er utrolig vigtig for vores dagligdag både ift. planlægning og overblik.

Set i bakspejliet kan det faktisk være svært, at forstå hvordan man har klaret sig uden og hvor mange timer man har brugt i telefonen og på mails.

Med BookEtBord modtager vi i dag mere end 75 % af alle vores bordreservationer online.

 

Trine Belli

Indehaver, Brasserie Belli

NemTakeAway er et hammerende godt redskab. Systemet har nu givet os en platform tilsvarende de andre takeaway systemer på markedet, uden at vi skal betale kommission.

Rudi Eriksen

Ejer, Dirty Ranch, Herning

Jeg har ingen samarbejdspartner, som tilbyder lignede support, det er helt fantastisk. De hjælper til at optimere, det er ligegyldigt hvilket åndsvagt spørgsmål jeg har, så får jeg god vejledning.

Når man ringer til BookEtBord, så tænker man fremad sammen, de er villige til at hjælpe, og dét gør hele forskellen for mig. De ønsker at vi, som kunde skal lykkes. BookEtBord har optimeret vores omsætning, og det er en ting, som jeg ikke havde forventet, det er fedt!

En af de mange fordele, ved bordbookingsystemet BookEtBord er, at de har abonnement-løsninger med en fast månedlig ydelse, vi står ikke og skal betale kommission pr. gæst der kommer. Det betyder meget, da vi har mange gæster og det ville blive urimeligt dyrt. Supportdelen er så enestående for det beløb, så det kan klart anbefales.

Louise Schmidt

Restaurantchef, ENZO & C

Leveringsmodulet i NemTakeAway med Driver, er virkelig smart og brugervenlig. Vi leverer selv vores mad og det fungerer rigtig godt. Vi sparer mange penge på kommission og er glade for funktionen.

Martha Sinte

Restaurant manager , Rasoi, kbh